Scholierenabonnement 2022-2023

Vanaf heden kan je een pasje voor het scholierenabonnement aan boord bij de schipper kopen.

Beste scholieren,

Jullie gaan binnenkort van jullie welverdiende zomervakantie genieten. Maar aan alles komt een einde. Zo ook aan de zomervakantie en ga je weer naar school. Wil je nu natuurlijk nog niet aan denken. Maar je hebt dan wel de mogelijkheid om gebruik te maken van de veerpont Vrevia. Net wat relaxter en korter dan via de brug.

Als dat nieuw voor je is, kan je om te ervaren hoe dat is de eerste twee weken van het nieuwe schooljaar gratis overvaren. Dat is tot en met vrijdag 2 september. Als je dat bevalt, dan kan je voor de pont een scholierenabonnement kopen. Je ontvangt dan een scholierenpas waarmee je op schooldagen de overvaart met je fiets kunt maken.

In tegenstelling tot de afgelopen jaren zijn er naast de scholierenpas geen sticker voor op de fiets en geen digitale pas voor op je mobieltje.

Een scholierenabonnement kost € 40,– per schooljaar.

Je kunt een scholierenabonnement aan boord kopen bij de schipper. Let op: aan boord kun je alleen met pin betalen. Weet je sowieso dat je een scholierenabonnement gaat aanschaffen, dan raden we je aan om deze voor het begin van het schooljaar – bijvoorbeeld al in de vakantie – te kopen. Dat scheelt je lange wachttijden. Het scholierenabonnement is dan ook vanaf vandaag aan boord te koop. Je ontvangt dan direct je scholierenpas.

Wij hopen zowel ‘oude’ als nieuwe abonnementhouders in het nieuwe schooljaar te mogen begroeten en wensen jullie voor nu een fijne vakantie en voor daarna veel plezier en succes in het nieuwe schooljaar!

Gebruiksvoorwaarden scholierenabonnement Vrevia

  • Het abonnement is geldig tijdens de schoolweken en niet in de weekenden en de vakanties;
  • Om overgevaren te worden, moet je altijd je scholierenpas laten zien;
  • Kun je geen scholierenpas laten zien, dan moet je de overvaart betalen. Lukt dat om de een of andere reden niet, dan kun je geen gebruikmaken van het pontje. Hier is geen discussie over mogelijk;
  • Ben je je scholierenpas kwijt, dan moet je een nieuwe pas kopen: je betaalt dan voor het aantal maanden dat je nieuwe scholierenpas nog geldig is.
  • Rekenvoorbeeld: De scholierenpas is het hele schooljaar, dus 10 maanden geldig. In feite kost de scholierenpas je € 4,– per maand. Raak je je scholierenpas in bijvoorbeeld december kwijt, dan betaal je voor de nieuwe scholierenpas voor de maanden januari t/m juli, te weten 7 maanden oftewel 7 maanden x € 4,– = € 28,–;
  • Als je een scholierenabonnement koopt, dan ga je akkoord met deze gebruiksvoorwaarden.